Cesartherapie & Kinderoefentherapie

Zwanger en Bewegen!

 

De cursus

'Zwanger en Bewegen' is voor iedere zwangere vrouw. Het doel is om fit en goed geinformeerd te zijn tijdens de zwangerschap, je bevalling en daarna...!

 

Door wie?

De cesartherapeute geeft lessen over houding en beweging tijdens je zwangerschap om eventuele klachten te voorkomen of te verminderen. Je krijgt adviezen over de verschillende houdingen en ademhaling tijdens de bevalling en tips over het verzorgen van je baby. 

Van de verloskundige krijgen jij en je partner voorlichting over de zwangerschap, bevalling en kraambed. Daarnaast geeft zij voorlichting over de borstvoeding.

De bewegingsdocente gaat met je sporten. Dit is speciaal afgestemd op zwangeren. Je kunt hierdoor actief blijven sporten of beginnen met sporten.

 

Pakketten

Bij deze cursus kun je een keuze maken:

Kies je voor dé zwangerschapscursus, dan krijg je 5 interessante avonden met informatie en oefeningen tijdens je zwangerschap en 2 lessen na de bevalling.

Als je voor de sportlessen kiest, ga je sporten tijdens je zwangerschap. 

Wil je samen met je baby een leuke cursus komen volgen, kom dan naar babymassage!

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier, per email zwangerenbewegen@live.nl of via telefoonnummer 06-47500202.

Na aanmelding krijg je van ons de informatie met de data en tijden. 

 

In sommige gevallen geeft je zorgverzekeraar korting of een volledige vergoeding. Kijk in de polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.  

 

 

Je vindt ons ook op Facebook

 

  

 

 

Martine 06-47500202 | oefentherapiemartine@live.nl